Mooij Verf

Kwaliteit, kennis en advies. Daar draait het om bij Mooij Verf: dé partner op het gebied van verf en verfsystemen. Onze dynamische groothandel is actief voor retailbedrijven, schildersbedrijven en de opdrachtgevende markt. Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit, maar vervullen ook een spilfunctie op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud. Zo werken wij nauw samen met onder andere vastgoedbeheerders, woningcorporaties, zorginstellingen en scholen. Tevens geven wij advies met betrekking tot het beheersen van onderhoudskosten.

Mooij Verf is een professionele verfgroothandel opgericht in 1936. Ooit begonnen als een verfhandel aan de Oostzijde te Zaandam, zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een verfgroothandelsorganisatie met 15 vestigingen in de provincies Noord-Holland, Brabant en Overijssel met een uitgebreid product- en dienstenpakket. Mooij Verf is de leverancier en adviseur voor de schildersbranche, verfspeciaalzaak en de bouw.
<
Kennis en Advies

Kennis en Advies

Mooij verf is al meer dan 80 jaar een betrouwbare en deskundige partner in de markt. Onze jarenlange kennis resulteert in het beste advies voor onze klanten. Daarom investeren wij ook volop in de opleiding van onze medewerkers. Onze vestiging in Heemskerk is volledig ingericht als opleidingscentrum. Hier bieden we alle opleidingen waar schilders en schildersbedrijven mee te maken krijgen: vakinhoudelijke cursussen op het gebied van professioneel schilderwerk, hout- en betonrenovatie.
Service

Service

Met 15 vestigingen is Mooij Verf een grote speler in de markt. Onze servicecentra zijn gevestigd in Noord-Holland, Brabant en Overijssel. Daarmee zitten we dus altijd in de buurt van onze klanten. Vanuit ons goed uitgekiend paint- en nonpaint assortiment in de servicecentra kunnen de producten direct meegenomen worden. Klanten kunnen hier ook een keuze maken uit diverse soorten wandbekleding, vloerbedekking en raamdecoratie. Naast onze landelijke 24-uurs distributie van het complete assortiment, bestaat ook onze regionale snelservice. Onze eigen snelservice levert materialen die voor 10 uur ’s ochtends zijn besteld, dezelfde dag nog op de gewenste locatie af. 
Kwaliteitsmerken en materialen

Kwaliteitsmerken

Mooij verf levert uitsluitend topkwaliteit verfproducten en materialen. Naast ons complete assortiment van A-merk Wijzonol, leveren wij onder andere ook lakken van Evert Koning. Muurverf van onder andere de merken Lucite en Relius.
Met speciale producten zoals antibacteriële coatings voor zorginstellingen en levensmiddelenindustrie bedienen wij ook nichemarkten. Zo hebben wij voor elke specifieke vraag, ondergrond en gebruikerseisen de oplossing. Ook voor non-paint en schildersgereedschappen bent u bij Mooij Verf aan het juiste adres. Zo hebben wij onder andere de  Goudhaantje kwaste
n van Van Dam's Kwastenfabriek, maar ook de kwasten van Staalmeester in ons assortiment. Daarnaast zijn wij lid van Copagro en kunnen u een breed pakket aan zonwering, vloerbekleding en behang aanbieden.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Mooij Verf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zo doen wij zaken met diverse partners die een bijdrage leveren aan een beter en schoner milieu. Onze huisleverancier Wijzonol bijvoorbeeld, heeft een nieuwe lijn duurzame verfproducten ontwikkeld op basis van zetmeeltechnologie: Wijzonol duurzame Latex en Wijzonol duurzame Spacklatex. Een ander mooi voorbeeld zijn de warmte reflecterende verven van Thermoshield,  waardoor energie wordt bespaard.Verder leveren wij verfproducten van Evert Koning; zij hebben een speciale verflijn die geproduceerd is uit herwinbare grondstoffen zoals lijnzaadolie. Ook organisatorisch dragen wij ons steentje bij door onder andere ons afval op een verantwoorde manier af te voeren en te verwerken.