Accountmanager Mooij Verf

Regio Zwaag, Purmerend en Volendam

Over Mooij Verf

Mooij Verf is meer dan alleen verf. Als groothandel zijn we niet alleen leverancier en adviseur voor de schildersbranche maar ook specialist voor de bouw. Kennis, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. Mooij Verf vertegenwoordigt veel A-merken en we zijn met vijftien vestigingen een grote speler in de markt. Door onze groeiambitie krijg je als medewerker volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

We maken onderdeel uit van het familiebedrijf Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

Accountmanager regio Zwaag, Purmerend en Volendam

Als Accountmanager ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenportfolio, in de regio Zwaag, Purmerend en Amsterdam. Daarnaast weet jij de relaties te onderhouden met bestaande klanten. Je bent een echte sales expert, handelt vanuit de klantgedachte en bent resultaatgericht. 

•             Je bent verantwoordelijk voor het opgestelde verkoopplan en de bijbehorende doelstellingen.

•             In jouw rol is actieve acquisitie belangrijk, maar ben jij ook sterk in het onderhouden van de bestaande relaties met schilders- en onderhoudsbedrijven.

•             Je maakt afspraken met verschillende opdrachtgevers. Zelfstandig kunnen onderhandelen en nieuwe opdrachten binnenhalen horen daar ook bij. 

•             Er wordt verwacht dat je een duidelijke visie hebt op de moderne verfgroothandel en vanuit daar prioriteiten stelt.

 

Kleurrijk palet aan vaardigheden

Je komt het beste uit de verf wanneer je vrijheid hebt in het uitoefenen van je functie. Bij Mooij Verf lever je toegevoegde waarde en heb je echt impact.  We zoeken een commerciële, enthousiaste en overtuigende collega,  die zich graag voor langere periode aan ons wil binden. Je hebt een grote gunfactor. Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht en heb je geen moeite met organiseren en plannen.

Je hebt een kleurrijk palet aan vaardigheden, namelijk:

•             MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een commerciële opleiding.

•             Ervaring en affiniteit met de verf- en bouwbranche is een pré.

•             Ondernemend. 

•             Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.


Het aanbod

Mooij Verf biedt een gezellige sfeer in een open, gedreven en betrokken team. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

•             Een passend salaris met onder andere een pensioenregeling en 8% vakantiegeld.

•             Een auto, telefoon en laptop van de zaak;

•             25 vakantiedagen en 5 non-verzuimdagen;


Interesse/solliciteren?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor Mooij Verf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com. Eerst nog meer weten? Bel of app Danny Sparidaens, Verkoopleider  op 06 51267680

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vestigingsmedewerker Mooij Verf Den Bosch

Den Bosch