Kwaliteit, kennis en advies

Kwaliteit, kennis en advies, daar draait het om bij Mooij Verf: dé partner op het gebied van verf en verfsystemen. Mooij Verf is een dynamische en professionele verfgroothandel, die actief in de markt opereert als leverancier en adviseur voor de schildersbranche en opdrachtgevende markt, zoals woningcorporaties en zorginstellingen. Zij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit, maar vervullen ook een spilfunctie op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud. Naast het complete assortiment van  Wijzonol, vertegenwoordigd Mooij verf ook andere A-merk fabrikanten in de paint en non-paint sector.


Mooij Verf is opgericht in 1936 en van oorsprong een familiebedrijf. In 2002 is Mooij Verf onderdeel geworden van Koninklijke Van Wijhe Verf. In de loop der jaren is Mooij Verf uitgegroeid tot een vooraanstaande verfgroothandelsorganisatie met 14 vestigingen. Met een uitgebreid product- en dienstenpakket heeft Mooij Verf een solide en herkenbare marktpositie. Efficiënte logistiek, maatwerk-advies en een flexibele organisatie zijn de pijlers van deze onderneming met groeipotentie.

Wij zoeken voor de regio Noord–Holland (Zwaag – Purmerend - Volendam) een Accountmanager voor het bewerken van de schildersbranche.

Focus op groei!
Bij Mooij Verf ben je in de functie van Accountmanager verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele paint en non-paint assortiment aan schildersbedrijven in jouw regio (midden klein bedrijven en ZZP-ers). Je bent commercieel verantwoordelijk voor het beheer, de ontwikkeling en de uitbreiding van jouw klantenportfolio. Vanuit een duidelijke visie op de moderne verfgroothandel, weet je de juiste prioriteiten te stellen en de kwaliteit te bewaken.


Speerpunten in je functie:

 • Verantwoordelijk voor het opgestelde verkoopplan en bijbehorende omzetdoelstellingen;
 • actieve acquisitie naar- en behoud van contacten met schilders (ZZP-ers) en schildersbedrijven;
 • het alsmede bewerken van- en sluiten van deals met diverse opdrachtgevers;
 • zelfstandig onderhandelen en nieuwe opdrachten binnenhalen;
 • verantwoordelijk voor goede afhandeling van de gemaakte afspraken met diverse relaties.


Impact: gunning en klantgericht
Mooij Verf wil graag de beste zijn! Om dit waar te maken verwachten wij dat jij toegevoegde waarde kunt leveren en daadwerkelijk impact hebt. Je denkt en handelt altijd vanuit de klantgedachte, je streeft naar een maximaal resultaat en je overtreft verwachtingen. Om in deze functie succesvol te zijn, is technisch inzicht en kunnen levelen met de schilders van groter belang dan jarenlange commerciële ervaring.

Voor het ideale profiel verwachten wij:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële buitendienst functie;
 • ruime ervaring of een sterke affiniteit met de schilders- of bouwbranche;
 • ruime ervaring met het zelfstandig en op eigen initiatief acquireren van nieuwe opdrachten;
 • ervaring met het op- en uitbouwen van lange termijn relaties;
 • goed je eigen werk kunnen plannen en organiseren;
 • woonachtig in de regio Noord-Holland;
 • de volgende competenties / persoonskenmerken: klant- en resultaatgericht, netwerker, gunfactor, ondernemerschap, ambassadeur, besluitvaardig, goede onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht, teamspeler, sterke communicator en organisator.

Werkgebied
Voor deze functie ben je actief in de regio Noord-Holland (Zwaag, Purmerend en Volendam).


Het aanbod
Mooij Verf biedt jou de mogelijkheid om te werken in een leuk, ervaren en gedreven verkoopteam. Een uitdagende zelfstandige baan, met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de functie. Werken binnen een professionele organisatie met groeiambitie, dat veel waarde hecht aan betrokkenheid en initiatieven van collega’s. Tegenover jouw kennis, ervaring, inzet én enthousiasme staan goede arbeidsvoorwaarden.

Mooij Verf biedt hiernaast o.a.:

 • Een goed vast salaris (opvraagbaar bij AV);
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 5 non-verzuimdagen;
 • een representatieve auto, laptop en telefoon van de zaak.

Interesse/ solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de oranje button).


Contactgegevens

AV Werving & Selectie, T.a.v. Cristel de Graaf, Ruimtesonde 19, 3824 MZ Amersfoort,

T: 033-2860150, M: 06-41810963, E: mail@avdiensten.nl, I: www.avdiensten.nl.        


Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken. Het 1e gesprek zal plaatsvinden bij AV Werving & Selectie in Amersfoort en het 2e en 3e gesprek bij Mooij Verf in Zwolle. Een referentieonderzoek en psychologische testen maken onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Een diploma- en/ of loonstrookcheck kan onderdeel uitmaken van dit traject. Het is de intentie om eind maart deze vacature succesvol te hebben ingevuld. AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu bureau. Deze certificering biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.